De deelnemers aan de 25e Kiwanis Bloesem Oldtimerrit in de buurt van de Goese Sas.
Volledig scherm
De deelnemers aan de 25e Kiwanis Bloesem Oldtimerrit in de buurt van de Goese Sas. © Johan van der Heijden

Dankzij Oldtimerrit Kiwanis kunnen zieke kinderen op vakantie

WILHELMINADORP - Een bonte stoet oude auto's trok zaterdag over de wegen van Zuid-Beveland. Aan de 25e Kiwanis Bloesem Oldtimerrit deden ruim tachtig klassieke auto's mee.

Met de jaarlijkse rit door Zuid-Beveland zamelt de Kiwanisclub Goes-de Bevelanden geld in voor het goede doel. Dat geld wordt bijeengebracht door sponsors die adverteren in het programmaboekje. Ieder jaar wordt een bestemming uitgekozen die iets te maken heeft met kinderen. Dit jaar was dat Stichting Vakantiehuis Thuredriht. 

Zieke kinderen

Stichting Vakantiehuis Thuredriht verzorgt vakanties in Renesse voor gezinnen met ernstig zieke kinderen. Voor hen is een normale vakantie vaak niet weggelegd. Door Thuredriht kunnen de kinderen en hun familieleden in de duinen en aan het strand even ontsnappen aan de angst, de onderzoeken en de behandelingen.

De stoet oldtimers deed zaterdagmorgen het noordelijke deel van Zuid-Beveland aan. Na de lunchstop bij Landlust in Nieuwdorp werd een groot deel van de Zak van Zuid-Beveland doorkruist. Start en finish waren in Goes.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement