Chef Jesper Verschiere van Het Elfde Gebod toont het eindresultaat: gewokte mosselen met kokosschuim.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Jesper Verschiere van Het Elfde Gebod toont het eindresultaat: gewokte mosselen met kokosschuim. © Johan vd Heijden

Chef Jesper Verschiere van Het Elfde Gebod in Goes geeft mosselen een vleugje Azië

Ook nu de restaurants weer volledig open zijn, blijft deze krant nog even chef-koks een podium bieden. In de rubriek Zeeland Eet in 2021 vragen we ze hun signatuurgerecht te bereiden. Vandaag: Jesper Verschiere van Het Elfde Gebod in Goes wokt mosselen.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”