De Oude Rijksweg bij Krabbendijke
Volledig scherm
De Oude Rijksweg bij Krabbendijke © Joeri Wisse

CDA: ‘Sluit N289 bij Krabbendijke ook niet in september vier weken af’

KRABBENDIJKE - De omstreden afsluiting van de Oude Rijksweg bij Krabbendijke tijdens de zomervakantie is van de baan, maar CDA-raadslid Olaf Buteijn betwijfelt of het alternatief beter is. De provincie wil het werk nu in september uitvoeren. ,,Dan is het oogsttijd voor de fruittelers. Kunnen onze inwoners dan nog veilig naar school en werk fietsen?”

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Jacqueline Baaijens doet mee aan de World Cleanup Day: ‘Ik stoor me mateloos aan zwerfvuil in de natuur’
  PREMIUM
  Video/poll

  Jacqueline Baaijens doet mee aan de World Cleanup Day: ‘Ik stoor me mateloos aan zwerfvuil in de natuur’

  Vandaag is het World Cleanup Day. In Zeeland gaan honderden vrijwilligers op pad om zwerfafval op te ruimen. Eén van hen is de milieubewuste Jacqueline Baaijens uit Goes die het jaar rond bij elke wandeling door de natuur een vuilniszak en dikwijls een afvalgrijper meeneemt. ,,Wietzakjes, wijnflessen, blikjes, mondkapjes en sigarettenpeuken, van alles kom je tegen.”