Ronny Castermans drinkt een biertje op het terras van De Sportvisser in Yerseke. Als het aan het Reimerswaalse college van B&W ligt, mag dat vanaf 1 juli ook nog na 22.00 uur 's avonds.
Volledig scherm
Ronny Castermans drinkt een biertje op het terras van De Sportvisser in Yerseke. Als het aan het Reimerswaalse college van B&W ligt, mag dat vanaf 1 juli ook nog na 22.00 uur 's avonds. © Johan van der Heijden

Cafés in Reimerswaal mogen tóch openblijven tot 3.00 uur; tap wel uurtje eerder dicht

KRUININGEN - Cafés en sportverenigingen stonden op hun achterste benen nadat Reimerswaal in december voorstelde de sluitingstijden voor de horeca aan te scherpen. Het massale protest heeft gewerkt. Het college van B&W draait de voorgenomen wijzigingen voor een belangrijk deel terug.

  1. Voice-winnaar Dax Hovius huilend te zien in nieuwe campagne: ‘Toen ik gepest werd, had dit het verschil kunnen maken’
    PREMIUM
    Video

    Voi­ce-win­naar Dax Hovius huilend te zien in nieuwe campagne: ‘Toen ik gepest werd, had dit het verschil kunnen maken’

    GOES - Zanger Dax Hovius is straks overal te zien met een traan over zijn wang. Hij twijfelde niet lang om ‘ja’ te zeggen tegen de nieuwe campagne van het TEJO-huis in Goes. De winnaar van The Voice Kids is vroeger zelf gepest en denkt dat hulp van het inloophuis een verschil had kunnen maken. ,,Je kunt hier gratis binnenstappen, je wordt dan gewoon geholpen en dan komt het uiteindelijk echt wel goed”, zegt hij tegen iedereen die nu met problemen kampt.