De BZZB en de dorpsraad ’s Heerenhoek maaken in 2007 al duidelijk niets te zien in de plannen voor Sloepoort. Doordat ze naar de Raad van State stapten, werd het plan een jaar later vernietigd.
Volledig scherm
De BZZB en de dorpsraad ’s Heerenhoek maaken in 2007 al duidelijk niets te zien in de plannen voor Sloepoort. Doordat ze naar de Raad van State stapten, werd het plan een jaar later vernietigd. © Willem Mieras

BZZB bezorgd over plannen Sloepoort

'S-HEERENHOEK - Het braakliggende bedrijventerrein Sloepoort  bij 's Heerenhoek zou een mooie duurzame schakel kunnen vormen tussen de groene polders en dorpsbossen enerzijds en het grijze industriegebied anderzijds. Dat vindt de stichting Behoud de Zak van Zuid-Beveland (BZZB).

0 reacties

 1. Voedselstichting Hansweert: ‘Wij vinden dat niemand met honger naar bed mag’
  PREMIUM

  Voedsel­stich­ting Hansweert: ‘Wij vinden dat niemand met honger naar bed mag’

  HANSWEERT - Goed voedsel vlak voor de houdbaarheidsdatum weggooien is zonde. Wat is er dan beter dan het weggeven aan mensen die elk dubbeltje om moeten draaien? Met die gedachte richtten Linda en Sergio Poucochinho uit Hansweert in 2019 Dishmissed – No Waste op. Zo’n veertig Bevelandse gezinnen maken dankbaar gebruik van het voedsel dat de stichting wekelijks uitdeelt. ,,Als je een verschil kunt maken voor een ander en doe je het niet, ben je eigenlijk een slecht mens, vinden wij.”
 1. Duizend rozen voor verongelukte Elkin (22) uit Hulst
  Play

  Duizend rozen voor verongeluk­te Elkin (22) uit Hulst

 2. Vijftig jaar oude kastanje in centrum Domburg weg door storm
  Play

  Vijftig jaar oude kastanje in centrum Domburg weg door storm