Carl Bruring overleed vorige week woensdag op 62-jarige leeftijd. Zijn partner Manda Heddema (foto) kreeg vandaag uit handen van burgmeester Margo Mulder de koninklijke onderscheiding die klaar lag om aan Bruring te worden uitgereikt.
Volledig scherm
Carl Bruring overleed vorige week woensdag op 62-jarige leeftijd. Zijn partner Manda Heddema (foto) kreeg vandaag uit handen van burgmeester Margo Mulder de koninklijke onderscheiding die klaar lag om aan Bruring te worden uitgereikt. © Johan van der Heijden

Burgemeester reikt lintje voor woensdag overleden Carel Bruring uit aan Manda Heddema

GOES - De koninklijke onderscheiding die klaar lag voor de vorige woensdag overleden Carel Bruring, is vandaag tijdens zijn uitvaart uitgereikt aan zijn partner Manda Heddema. Dat heeft burgemeester Margo Mulder van Goes bekendgemaakt.

Bruring, die 14 jaar namens GroenLinks in de gemeenteraad zat, zou eigenlijk donderdag 19 maart zijn lintje krijgen opgespeld. Vanwege de coronauitbraak werd deze bijeenkomst uitgesteld. Bruring mocht het helaas niet meer meemaken. ,,Dat we dit moment niet meer kunnen delen is buitengewoon treurig. Ik had hem zo graag laten weten dat het Zijne Majesteit heeft behaagd hem, Carel Bruring, te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn verdiensten voor de Goese gemeenteraad”, schrijft Mulder op Facebook.

In het bericht onderstreept Mulder de verdiensten van Bruring. ,,De gemeenteraad zal hem enorm missen. Ik ga hem missen. Dank je wel Carel voor alles wat je voor ons en voor Goes betekend hebt!”