Volledig scherm
Brand bij uienverwerkingsbedrijf Top Taste in Kapelle. © 112Midden-Zeeland

Brand bij uienverwerkingsbedrijf Top Taste in Kapelle

KAPELLE - Bij uienverwerkingsbedrijf Top Taste in Kapelle is vanochtend rond 03.40 uur brand uitgebroken. De brand bleek te woeden in het dak, bij een van de ketels in het pand.

Medewerkers waren zelf al begonnen met blussen. De brandweer nam het daarna over. Nog voordat de ladderwagen ter plaatse was, gebruikte de brandweer een hoogwerker die bij het terrein stond om het vuur te lijf te gaan.

De brandweer heeft isolatiemateriaal uit het dak getrokken om de brandhaard te kunnen bestrijden.

De brand was snel onder controle. De ladderwagen is nog ingezet om het dak te inspecteren. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Het is ook nog niet bekend hoe groot de schade is.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Romy (22) vocht zich terug van een eetstoornis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaargelegd’
    PREMIUM
    VIDEO | PORTRET

    Romy (22) vocht zich terug van een eetstoor­nis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaarge­legd’

    VLISSINGEN - Ruim een jaar maakte Romy Thuy (22) uit Goes wekelijks video’s over haar eetstoornis. Het leverde haar een nominatie op voor de Vrouw in de Media Award 2019. ,,Ik heb iets kunnen betekenen voor anderen die niet meer wisten hoe ze verder moesten. Die doodsbang waren. Die zagen dat hun lichaam al aan het afsterven was; net als het mijne, op het dieptepunt van mijn ziekte. Van vrijwel allemaal weet ik dat ze zich hebben laten opnemen en met zichzelf aan de slag zijn gegaan. Dat ik die award niet gewonnen heb, maakt me niet uit. Ik heb mijn doel bereikt.”