Volledig scherm
Twee eerdere prijswinnaars van de Zeeland Refinery Cultuurprijs Borsele: cabaretière Katinka Polderman (links) en beeldend kunstenaar Han Koster (rechts), met in het midden voormalig wethouder Conny Miermans. © Johan van der Heijden

Borsele laat inwoners meedenken over kandidaten voor cultuurprijs

HEINKENSZAND – Wie mag op 20 november de Zeeland Refinery Cultuurprijs met bijbehorend geldbedrag van 1.500 euro in ontvangst nemen? 

Dat hangt voor een groot deel af van inwoners van Borsele. Zij mogen tot 15 september kandidaten aandragen die zich inzetten voor het culturele leven in de gemeente. Tussen 1 oktober en 1 november kunnen mensen vervolgens stemmen op hun favoriet. Een onafhankelijke jury kiest een winnaar uit de drie kandidaten met de meeste stemmen. 

Suggesties mogen naar cultureleraad@borsele.nl.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Andere locatie voor brandweerkazerne Heinkenszand lijkt uitgesloten, ondanks protest
    PREMIUM

    Andere locatie voor brandweer­ka­zer­ne Heinkens­zand lijkt uitgeslo­ten, ondanks protest

    HEINKENSZAND - Slikken of stikken. Dat gevoel overheerst bij bewoners van de Hoefbladstraat en Clara’s Pad in Heinkenszand. Een bewonersbijeenkomst afgelopen dinsdagavond heeft de onrust rondom de komst van een nieuwe brandweerkazerne in hun ‘achtertuin’ niet kunnen wegnemen. Omwonende Kim van Sabben: ,,Het kwam op ons over alsof al voor 99,9 procent zeker is dat de kazerne er komt.”