De Borselse wethouder Arno Witkam (trapt de bal weg) is blij met het extra geld voor de jeugdzorg: ,,Eindelijk weer een beetje lucht aan het einde van de tunnel."
Volledig scherm
PREMIUM
De Borselse wethouder Arno Witkam (trapt de bal weg) is blij met het extra geld voor de jeugdzorg: ,,Eindelijk weer een beetje lucht aan het einde van de tunnel." © Marcelle Davidse

Borsele is blij met 1,4 miljoen euro extra voor jeugdzorg: ‘Dit dekt grotendeels onze tekorten’

HEINKENSZAND – De gemeente Borsele krijgt volgend jaar 1,4 miljoen euro extra voor de jeugdzorg. Ook in de jaren daarna mag Borsele, net als andere gemeenten, rekenen op een extra bijdrage van het rijk. ,,Er is eindelijk weer een beetje licht aan het einde van de tunnel”, zegt wethouder Arno Witkam.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.