Volledig scherm
De Zwaakse Weel is één van de plekken waar volgens Landschapspark Borsele een bijzondere overnachtingsmogelijkheid kunnen worden gerealiseerd. © Mechteld Jansen

Borsele brainstormt over bijzondere slaapplekken

's-HEER ABTSKERKE - Overnachten op unieke plekjes, midden in de natuur of bijvoorbeeld een station van de stoomtrein. Als het aan Landschapspark Borsele en de gemeente ligt, moet dit op veel meer plekken kunnen. Daarom houden beide partijen maandag 28 mei om 17.15 uur in het dorpshuis van ’s-Heer Abtskerke een 'Meet & Match-bijeenkomst, waar iedereen mag meedenken over nieuwe bijzondere overnachtingsplaatsen in Borsele (BOB).

,,Door mensen met ideeën en inwoners met ruimte bij elkaar te brengen, hoopt de stichting het aantal BOB’s in Borsele een boost te kunnen geven. Ter inspiratie worden enkele voorbeelden uit andere regio’s getoond. Ook komen een aantal van de huidige BOB- exploitanten aan het woord. Onder het motto ‘Heeft u een idee, wij schetsen met u mee’ is er ook een architect aanwezig die meteen al een grove verbeelding van de beoogde BOB op papier zet", aldus de organisatie in de uitnodiging.

Aanmelden voor de bijeenkomst via mjasperse@borsele.nl.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Andere locatie voor brandweerkazerne Heinkenszand lijkt uitgesloten, ondanks protest
    PREMIUM

    Andere locatie voor brandweer­ka­zer­ne Heinkens­zand lijkt uitgeslo­ten, ondanks protest

    HEINKENSZAND - Slikken of stikken. Dat gevoel overheerst bij bewoners van de Hoefbladstraat en Clara’s Pad in Heinkenszand. Een bewonersbijeenkomst afgelopen dinsdagavond heeft de onrust rondom de komst van een nieuwe brandweerkazerne in hun ‘achtertuin’ niet kunnen wegnemen. Omwonende Kim van Sabben: ,,Het kwam op ons over alsof al voor 99,9 procent zeker is dat de kazerne er komt.”