Burgemeester José van Egmond monteert onder het toeziend oog van bewoners het bord dat er op wijst dat in Waarde buurtpreventie geldt.
Volledig scherm
Burgemeester José van Egmond monteert onder het toeziend oog van bewoners het bord dat er op wijst dat in Waarde buurtpreventie geldt. © Marcelle Davidse

Boeven zijn gewaarschuwd in Waarde

WAARDE - Boeven en ander gespuis dat Waarde onveilig wil maken is vanaf nu gewaarschuwd. Wie het dorp inrijdt, wordt ter hoogte van molen De Hoed geattendeerd op de buurtpreventiegroep in Waarde. 

Burgemeester José van Egmond bevestigde dinsdagmiddag het bordje om te onderstrepen dat de gemeente Reimerswaal dergelijke groepen toejuicht en graag helpt met opzetten ervan. Volgens de gemeente zijn de groepjes goed voor de leefbaarheid en veiligheid in de dorpen. In Krabbendijke hingen de bordjes al. Ook bij toegangswegen van de andere dorpen (met uitzondering van Hansweert) komen borden.

Eerder op de dag werden ook in Goes-Oost bordjes opgehangen om mensen te attenderen op de buurtwhatsappgroep. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Uitvaartverzorgster Caroline Giltay ook met brok in haar keel bij eenzaam afscheid
    PREMIUM
    vitaal beroep

    Uitvaart­ver­zorg­ster Caroline Giltay ook met brok in haar keel bij eenzaam afscheid

    Van leerkrachten en zorgmedewerkers tot netwerkbeheerders, vakkenvullers en vuilnismannen, ze hebben in deze coronacrisis ineens allemaal een ‘vitaal beroep’: een baan die de samenleving draaiende houdt in barre tijden. Wie zijn deze onmisbare mensen? De PZC belicht hen de komende tijd. Vandaag: Caroline Giltay uit Lewedorp, die als zzp’er ondernemers ondersteunt in de uitvaartverzorging.