Een artist impression (links) van de ecolodges die 'boer' Bastiaan van 't Westeinde nog altijd het liefst buitendijks aan het Veerse Meer zou willen bouwen. Nu dat lastig lijkt te worden, zet Van 't Westeinde in op plan B: binnendijkse huisjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Een artist impression (links) van de ecolodges die 'boer' Bastiaan van 't Westeinde nog altijd het liefst buitendijks aan het Veerse Meer zou willen bouwen. Nu dat lastig lijkt te worden, zet Van 't Westeinde in op plan B: binnendijkse huisjes. © RoosRos Architecten/Johan van der Heijden

Boer Bastiaan verzet de bakens: ‘In gesprek over binnendijkse huisjes, maar ik geef buitendijks niet op’

WOLPHAARTSDIJK - Agrariër Bastiaan van 't Westeinde bekijkt samen met de gemeente Goes of hij in het binnendijks gelegen deel van de Zuidvlietpolder bij Wolphaartsdijk vakantiehuisjes kan bouwen. Hij zegt dat zijn wens om buitendijks te bouwen daarmee niet van de baan is.

  1. Discotheek Disco Love komt misschien nog één keer terug; op het water

    Discotheek Disco Love komt misschien nog één keer terug; op het water

    ,,Een invasie van tweeduizend jongeren komt ieder weekend naar Kloosterzande”, meldt een tv-presentatrice ernstig, in 1987. Discotheek Disco Love was toen dé grote trekker voor Bevelandse jongeren. Ze kwamen met de veerboot naar Zeeuws-Vlaanderen om te stappen. Disco Love is al lang dicht, maar ondernemer Arjan de Vlieger heeft plannen voor een bijzondere reünie. Hij wil een Disco Loveboot op de Westerschelde laten varen volgend voorjaar.