Fotomontage: rechts ‘Boer’ Bastiaan van ‘t Westeinde, links de locatie in de Zuidvlietpolder aan het Veerse Meer waar hij graag ecolodges zou willen bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Fotomontage: rechts ‘Boer’ Bastiaan van ‘t Westeinde, links de locatie in de Zuidvlietpolder aan het Veerse Meer waar hij graag ecolodges zou willen bouwen. © Marcelle Davidse/Johan van der Heijden

Boer Bastiaan bij Provincie aan het verkeerde adres, maar hij heeft nog een kans in Goes

MIDDELBURG - Boer Bastiaan is bij de provincie aan het verkeerde adres. Dat bleek vrijdag in de Statenzaal tijdens het debat over de Veerse Meervisie. De avond daarvoor was Bastiaan van ’t Westeinde daar zelf komen pleiten voor het doorgaan van zijn plan voor buitendijks gelegen vakantiehuisjes bij Wolphaartsdijk.

  1. Trucker Jeroen Beenakker parkeert theezakje (doet teabag-challenge) in Yerseke
    PREMIUM
    video

    Trucker Jeroen Beenakker parkeert theezakje (doet tea­bag-challenge) in Yerseke

    YERSEKE - Veilig manoeuvreren met een enorme truck is al lastig. Achteruitrijdend met een ruim 25 meter lange vrachtautocombinatie een theezakje in een mok parkeren, vergt helemaal stuurmanskunst. De ‘Teabag Challenge’ heet zo’n uitdaging in behendigheid onder truckers. Vandaag laat Jeroen Beenakker (34) van transportbedrijf Kotra Logistics in Yerseke zien hoe je een theezakje netjes ‘parkeert’.