Jimmy Verlinde (rechts), hier op archiefbeeld met zijn broer Nieky, heeft nu weinig om handen. Tegelijk stroomt de agenda voor 2021 vol met trouwfeesten. ,,Als alles weer normaal mag worden, zal volgend jaar extreem druk zijn."
Volledig scherm
PREMIUM
Jimmy Verlinde (rechts), hier op archiefbeeld met zijn broer Nieky, heeft nu weinig om handen. Tegelijk stroomt de agenda voor 2021 vol met trouwfeesten. ,,Als alles weer normaal mag worden, zal volgend jaar extreem druk zijn." © Johan van der Heijden

‘Bizarre tijden’ voor partycentra: ‘Niemand weet wanneer we weer feestjes mogen houden’

GOES - Het zijn zware tijden voor feestlocaties en partycentra. Bijna alle bruiloften zijn voor de rest van het jaar afgezegd. Veel stelletjes verplaatsen hun feest naar 2021, al weet niemand of het dan wél door kan gaan. ,,Ondertussen lopen de kosten gewoon door. Daarvan wordt maar zo’n tien procent vergoed. Dit moet niet nog eens drie of vier maanden duren.”

 1. Corona-snelteststraat Wemeldinge draait op volle toeren: ‘Ze doen wat ze beloven’
  PREMIUM

  Corona-sneltest­straat Wemeldinge draait op volle toeren: ‘Ze doen wat ze beloven’

  WEMELDINGE - ,,Dit is keurig geregeld allemaal.” Yersekenaar Cor Poppe is tevreden over de corona-snelteststraat in Wemeldinge. Vanmiddag liet hij zich testen. ,,Ik heb me aangemeld via de website. Daar vul je een tijd in en dan krijg je netjes een bevestiging. Op de aangegeven tijd rijd je er naartoe en dan ben je gelijk aan de beurt. Een goeie twintig minuten later rijd je alweer weg. Met de uitslag op zak.”
 1. Mantelzorgers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld
  Play

  Mantelzor­gers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld

 2. Nieuwe sinterklaasfilm voor Zierikzeese kinderen
  Play

  Nieuwe sinter­klaas­film voor Zierikzee­se kinderen