Volledig scherm
Bij Cederhof in kapelle kan een financiële tegemoetkoming voor mantelzorgers worden aangevraagd. © Marcelle Davidse

Bijdrage voor mantelzorgers in Kapelle

KAPELLE - Mantelzorgers in Kapelle kunnen een tegemoetkoming krijgen van 75 euro. Voorwaarde is wel dat iemand minimaal acht uur per week mantelzorg moet ontvangen. En dat over een aaneengesloten periode van minimaal drie maanden.

Degene die mantelzorg ontvangt kan de vergoeding voor zijn of haar verzorger(s) aanvragen. Dat kan vanaf 1 maart tot en met 15 april. Het aanvraagformulier kan worden opgehaald bij Cederhof Welzijn aan de Bruëlisstraat in Kapelle. Downloaden kan ook, via www.cederhof.eu

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaïne onderschept
  PREMIUM

  Start aanpak foute fruitbe­drij­ven: meteen 1.500 kilo cocaïne onder­schept

  BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.
 2. Krabbendijkse jongeren krijgen ‘open’ hangplek aan de Oosterscheldedijk
  PREMIUM

  Krabben­dijk­se jongeren krijgen ‘open’ hangplek aan de Ooster­schel­de­dijk

  KRABBENDIJKE - Een plek om na je school of bijbaantje samen te komen om muziek te luisteren, te praten over het leven of een sigaretje te roken. Dat willen vier jongeren uit Krabbendijke. Veel wensen hebben ze niet. Een half open zeecontainer aan de Oosterschelde volstaat. Met een beetje mazzel staat die er al deze zomer én wordt hun ‘open jop’ de nieuwe standaard in de gemeente Reimerswaal.