De vijf wethouders die in het algemeen bestuur van GR De Bevelanden zitten: Anja Slenter (Noord-Beveland), Annebeth Evertz (Kapelle), Dirk Verburg (Reimerswaal), André van der Reest (Goes) en Marga van de Plasse (Borsele).
Volledig scherm
De vijf wethouders die in het algemeen bestuur van GR De Bevelanden zitten: Anja Slenter (Noord-Beveland), Annebeth Evertz (Kapelle), Dirk Verburg (Reimerswaal), André van der Reest (Goes) en Marga van de Plasse (Borsele). © Archieffoto GR De Bevelanden

Bevelandse gemeenten zijn ruimhartiger voor gedupeerden van coronacrisis

GOES - Het einde van de coronacrisis is in zicht, maar dat betekent niet dat iedereen uit de financiële penarie is. Veel mensen hebben moeite om de huur, de hypotheek of de rekening van het nutsbedrijf te betalen. Om meer mensen in zo’n situatie te helpen, hebben de Bevelandse gemeenten de regels om eenmalig maximaal 3000 euro te krijgen versoepeld.

  1. Naar recept van haar Italiaanse oma: Lucia Dessi uit Goes maakt polpette
    PREMIUM
    Zeeuwse thuiskoks - video

    Naar recept van haar Italiaanse oma: Lucia Dessi uit Goes maakt polpette

    Als je vader een volbloed Sard en ook nog eens een lekkerbek is, krijg je de Italiaanse keuken met de paplepel ingegoten. Lucia Dessi (39) uit Goes bereidt dan ook geregeld polpette - gehaktballetjes in tomatensaus - zoals haar oma in Sardinië dat zo voortreffelijk kan. ,,Bij polpette denk ik aan Sardinië. Ik voel dan heimwee naar de familie, de geuren van bomen, planten en kruiden en natuurlijk naar oma's keuken.”