Burgemeester Huub Hieltjes van Kapelle ontbijt samen met de kinderen van groep 5/6 van CBS de Hoeksteen in Wemeldinge. Meester Michael Tramper schenkt de thee in.
Volledig scherm
Burgemeester Huub Hieltjes van Kapelle ontbijt samen met de kinderen van groep 5/6 van CBS de Hoeksteen in Wemeldinge. Meester Michael Tramper schenkt de thee in. © Marcelle Davidse

Bevelandse burgemeesters schuiven aan voor het Nationaal Schoolontbijt

WEMELDINGE - Voor de leerlingen van groep 5/6 van de Hoeksteen in Wemeldinge begon de donderdag net wat anders dan anders. Burgemeester Huub Hieltjes schoof daar namelijk aan voor een schoolontbijt. 

  1. Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacrisis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’
    PREMIUM

    Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacri­sis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’

    KAMPERLAND - Met tien horecabedrijven belandde Jerry van Zuijlen (58) medio maart op een ongekende bumpy ride, zoals hij zelf zegt. In zijn Amadore Groep zitten vier grote Walcherse en Bevelandse hotels/restaurants en zes restaurants/grand cafés die door de lockdown geheel of nagenoeg zonder gasten zaten. ,,En dat met driehonderd man personeel. Dat was wel heel spannend”, zegt hij, als hij in het restaurant van Hotel De Kamperduinen bij Kamperland terugblikt.