Volledig scherm
foto ANP

Benefietconcert 's-Heer Hendrikskinderen voor ziek Oekraïens jongetje

's-HEER HENDRIKSKINDEREN - De Stichting Surplus houdt zaterdag een benefietconcert om de 6-jarige Vitalja van een hersentumor af te helpen.

Surplus onderhoudt met een adoptieproject in Oekraïne een groot aantal wezen, die worden opgevangen in een weeshuis en bij pleegouders. Op Surplus werd een beoep gedaan door de ouders van de 6-jarige Vitalja Syphot bij wie drie maanden geleden een hersentumor werd geconstateerd. Die kan in Oekraïne niet verwijderd worden maar wel in Israël. Dat kost 85.000 euro. De ouders, die zich al in de schulden staken om de jongen te laten onderzoeken, hebben dat geld niet.

Surplus wil met een benefietconcert, zaterdag 16 februari in cafë Oranjeboom in 's-Heer Hendrikskinderen, trachten een deel van het bedrag bijeen te krijgen. De band No Point laat zich betalen om verzoeknummers te spelen, maar bezoekers kunnen ook betalen om het nummer juist achterwege te laten. Een deel van de drankopbrengst is ook voor Vitalja's operatie. Bijdragen kan ook via 320578720 ten name van Stichting Surplus en onder vermelding van Vitalja.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement