Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Automobilist in Baarland aangehouden met wapens en drugs

BAARLAND - Bij een woning in Baarland is maandagavond een 36-jarige man aangehouden die een kleine hoeveelheid drugs, munitie, twee messen en een luchtdrukpistool bij zich had.

Agenten zagen hem rond 19.15 uur in Baarland in een bestelauto rijden. De politie wilde de man uit de gemeente Borsele controleren omdat hij mogelijk een vuurwapen bij zich zou hebben.

Het voertuig is gecontroleerd en de automobilist werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij werd ingesloten.

Drugs, munitie, messen en pistool

De bestelauto is voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. In de auto troffen agenten enkele zakjes aan, vermoedelijk met een kleine hoeveelheid drugs. Verder vonden ze munitie, twee messen en een pistool. De spullen zijn voor verder onderzoek in beslag genomen. Het pistool bleek een soort luchtdrukpistool, dat niet van echt te onderscheiden was. Verhoor De man wordt dinsdag verhoord. Voorlopig blijft hij langer vastzitten. Op zijn aanwijzing heeft de politie in een woning in de gemeente Borsele nog een geweer gevonden en in beslag genomen.