Volledig scherm
© HV Zeeland

Automobilist gewond bij botsing op Deltaweg bij Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Bij een botsing tussen twee personenauto's en een personenbusje op de Deltaweg bij Wilhelminadorp (N256) is zondagmiddag een automobilist gewond geraakt. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur tussen de stoplichten op de kruising met de Langeweg en de brug Kats. Een van de betrokken auto’s, een Duitse Volvo, is door de aanrijding zwaar beschadigd geraakt. Alle betrokken voertuigen liepen schade op en moesten uiteindelijk weg worden getakeld.

Het is het tweede grote ongeval in twee weken op de Deltaweg bij Wilhelminadorp. Op 15 augustus belandde een Duits voertuig op de verkeerde kant van de weg, waarna vier auto's op elkaar botsten. Bij dat ongeval raakten zestien mensen gewond.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Thermphos wordt vandaag  met een flinke knal opgeblazen

    Thermphos wordt vandaag met een flinke knal opgeblazen

    NIEUWDORP - Vrijdag klinkt er een enorme knal in het Sloegebied. De fosforfabriek van het failliete Thermphos wordt met een flinke lading springstof opgeblazen. Bij de saneerders heerst er vreugde dat een ogenschijnlijk onmogelijke missie is volbracht: het veilig reinigen en slopen van het ovenhuis, het hart van de voormalige fosforfabriek. Maar onder oud-Thermphossers zoals Wim Harwig uit Vlissingen heerst vooral weemoed. ,,Ik ga niet applaudisseren.”