Volledig scherm

Auto's beschoten in Goese Polder

GOES - Verschillende auto's in Goes zijn in de nacht van zaterdag op zondag beschoten. In onder meer de Van Kleffensstraat en de Attleestede in de wijk Goese Polder zijn meerdere voertuigen beschadigd. Enkele autoruiten sneuvelden en er is ook sprake van blikschade. 

Volgens de politie zijn er vermoedens van het gebruik van een bolletjes- of balletjespistool, waarmee op de auto's zou zijn geschoten. Ook wordt er door slachtoffers gesuggereerd dat het om luchtdrukpistolen zou kunnen gaan. Uit een buurtonderzoek bleek dat er zeker vijf auto's onder vuur zijn genomen door de schutter(s). Een aantal slachtoffers heeft aangifte gedaan of is van plan dat alsnog te doen. 

Volledig scherm
De PZC nieuwsapp, download ‘m gratis!
Altijd het laatste nieuws op je smartphone. Klik hier voor iOS of hier voor Android!
  1. Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    GOES - Klanten van Nummer 9 in Goes moeten sinds kort aan de overkant van de straat zijn. Het eigenlijke pand van de cadeaushop annex lunchroom, aan de Lange Vorststraat, wordt verbouwd en uitgebreid om de komst van de mensen van bakkerij Jikkemiene uit Nisse mogelijk te maken. ,,Het is een spannende tijd'', zegt unitmanager Marianne van Hekke. ,,Maar de medewerkers zijn heel blij dat ze straks in een mooi nieuw pand mogen werken.''