Volledig scherm
© Frans Bosscha

Auto in de sloot in Kamperland

KAMPERLAND - Een auto is zondagochtend met zijn neus in de sloot aan de Schotsmanweg in Kamperland terecht gekomen. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

Rond 06.40 uur wilde de Belgische bestuurder met een afsnijroute van de waterhoenlaan naar de Schotsmanweg rijden. De bestuurder besloot om over het fietspad te rijden. De auto gleed de sloot in toen hij langs een paaltje wilde rijden.

De hulpdiensten werden massaal opgeroepen: twee ambulances, de brandweer van Kamperland en het hulpverleningsvoertuig van Middelburg, de duikteams van Middelburg en Goes, twee politie-eenheden en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen. Toen de eerste hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek het mee te vallen en werden bijna alle hulpdiensten weer teruggestuurd.

De persoon kwam vrij uit de auto en werd in de ambulance onderzocht, de bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf de Moor kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te halen. De auto had vrijwel geen schade dus na het takelen kon de Belg samen met zijn hondje weer verder rijden.

Volledig scherm
Het hondje van de bestuurder is ook niet gewond geraakt. © Frans Bosscha
Volledig scherm
Nadat de auto uit de sloot werd getakeld kon de bestuurder gewoon weer verder rijden. © Frans Bosscha