Een fragment uit de videoclip.
Volledig scherm
Een fragment uit de videoclip.

Alano uit Goes haakt in op de crisis en vervroegt zijn debuut met single over quarantaine

VIDEOGOES - Het leven binnenshuis maakt sommige Zeeuwen behoorlijk creatief. Alan Abdullah uit Goes is kapper van beroep, maar bedacht in twee dagen tijd een nummer over leven in deze tijd en liet er ook een videoclip bij schieten. Zondag debuteert hij als artiest onder de naam Alano met de single Quarantaine.

Eigenlijk maakte Alan het nummer voor zichzelf. Een leuk deuntje voor op de bank en om nog eens met vrienden te beluisteren. Maar nadat hij het afgelopen zondag schreef en de vocals voor zijn rekening nam en het aan wat ‘kenners’ liet horen, kreeg hij de tip om het ook echt uit te brengen. Hij zocht contact met producer Guillaume Lord uit Vlissingen en Allround Videos voor de clip. 

Alan is al langer bezig met muziek, hij heeft thuis een studio en een recent een ep uitgebracht met tien nummers. Hij wilde wachten met het uitbrengen van zijn nummers tot zijn verjaardag in mei. Maar nu Quarantaine eenmaal klaar is, wil hij het aan iedereen laten horen. ,,Iedereen zit thuis nu. Dat maakt het heel herkenbaar. Ik hoop dat mensen het leuk vinden.” 

Check hieronder een voorproefje van het nummer. Zondag is het volledige nummer te vinden op YouTube.

  1. Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorigheid missen’
    PREMIUM

    Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorig­heid missen’

    GOES - In tien jaar tijd met tal van evenementen meer dan één miljoen euro ophalen voor de bestrijding van neuroblastoom kinderkanker. Dat is een prestatie van wereldformaat. Reden voor de gemeente Goes om de ouders van de in 2009 overleden Jayden en de andere bestuursleden van de stichting te onderscheiden met de Frans Naereboutpenning.