Volledig scherm
De Agrimarkt in Goes sluit op 31 oktober zijn deuren. © Willem Adriaansens

Agrimarkt Goes sluit op 31 oktober; eerste Zeeuwse Jumbo Foodmarkt met La Place opent op 27 november

GOES - De Agrimarkt in Goes is op 31 oktober voor het laatst open. Daarna is het gedaan met de naam Agrimarkt in Goes. De winkel wordt dan omgebouwd en gaat op 27 november verder als Jumbo Foodmarkt met een La Place.

Dit bevestigen meerdere medewerkers van de Agrimarkt in Goes. Het concept Foodmarkt staat, volgens Jumbo, voor vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs. En dat allemaal in een speciale mega-winkel die ‘het allergrootste assortiment van Nederland’ aanbiedt. In een Foodmarkt worden ook dagelijks verse gerechten gemaakt die kant en klaar meegenomen of ter plekke opgegeten kunnen worden. Het is voor Zeeland de eerste supermarkt van Jumbo volgens dit concept.

Quote

Het is voor Zeeland de eerste supermarkt van Jumbo volgens dit concept.

Volledig scherm
Buiten waarschuwt een bord voor werkzaamheden binnen in de winkel. © Willem Adriaansens

Voordat de winkel dicht gaat worden er overigens al volop werkzaamheden uitgevoerd. Op dit moment wordt binnen in de winkel al ruimte gecreëerd voor het horecagedeelte, een La Place restaurant. Tussen het winkelend publiek rijden de rolsteigers druk heen en weer en enkele delen van de winkel zijn leeg.

Ondanks dat het personeel van de winkel met enthousiasme aan elke klant die er naar vraagt vertelt over de overname, de sluiting, de ombouw en de uiteindelijke Foodmarkt, wil het hoofdkantoor van Jumbo niet reageren op vragen. Terwijl enkele weken geleden al een vergunningaanvraag van het bedrijf werd gepubliceerd waarin werd verzocht om nieuwe gevelreclame met de tekst ‘Foodmarkt Goes’ aan te mogen brengen op de huidige Agrimarkt.

Onduidelijk

Ook over de data van sluiten en openen wil het hoofdkantoor verder niks kwijt. Of de genoemde data van Goes eveneens gelden voor de vestigingen in Terneuzen, Vlissingen, Roosendaal, Oud-Beijerland en Middelharnis blijft voorlopig dus onduidelijk. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement