Volledig scherm
© Thinkstock

Agent breekt hand bij aanhouding in Goes

GOES - Een agent heeft donderdagavond een gebroken hand opgelopen tijdens de aanhouding van een man aan de 's-Heer Hendrikskinderenstraat in Goes. 

De politie ging daarheen na een melding van geluidsoverlast in een woning. De muziek bleek hard aan te staan. Volgens de politie deed de bewoner van het huis moeilijk. Hij weigerde onder meer zich te identificeren.

Daarop werd de man aangehouden. Daarbij verzette hij zich hevig. Een agent liep een gebroken hand op. De dader heeft een nachtje in de cel doorgebracht en is vrijdagmiddag met een proces-verbaal op zak weer naar huis gestuurd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ondergronds leggen van stroomkabels bij Krabbendijke kost minimaal 40 miljoen
    PREMIUM

    Onder­gronds leggen van stroomka­bels bij Krabbendij­ke kost minimaal 40 miljoen

    KRABBENDIJKE - Het onder de grond leggen van de bestaande 380kV-hoogspanningslijn bij Krabbendijke gaat tussen de 40 en 60 miljoen euro kosten. De goedkoopste optie volgt grofweg de route van de huidige kabels, de duurste variant gaat met een grote boog om het dorp en loopt zelfs deels langs de A58. De derde route, die ook ten zuiden van het dorp loopt, zal zo'n 55 miljoen kosten, zo is vandaag bekend geworden.