Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Aanleg fietspad bij golfbaan Goes begint

GOES - Waterschap Scheldestromen begint eind oktober met de aanleg van een vrijliggend fietspad onderlangs de Kattendijksedijk tussen Goes en Kattendijke.

De komst van het pad is een langgekoesterde wens van met name de fietsers die nu nog samen met het gemotoriseerde verkeer over de smalle en bochtige dijk moeten rijden. De Goese Golf heeft de aanleg van het pad lang getraineerd met gerechtelijke procedures. De vereniging betwiste de locatie en de noodzaak van het fietspad en is bang dat fietsers straks geraakt worden door afzwaaiende ballen. De rechter veegde de bezwaren van tafel. 

Wie alle ins en outs van het nieuwe fietspad en de aanleg ervan wil weten, kan op 23 oktober een inloopavond in basisschool De Wingerd bezoeken. Deze vindt plaats tussen 19.00 en 21.00 uur. De voorbereidende werkzaamheden beginnen deze week. 

  1. Klachten Poelbos Goes zijn nu dromen

    Klachten Poelbos Goes zijn nu dromen

    'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Eén punt keerde steeds maar terug op de agenda's van de dorpsraadsvergaderingen in 's-Heer Hendrikskinderen en 's-Heer Arendskerke: het Poelbos. Dan ging het over de slechte staat van de paden, de woekerende begroeiing of de sociale onveiligheid. Een riedeltje wat zich herhaalde. Tot de dorpsraden het anders aanpakten en de boel omdraaiden. De klachten werden dromen, uitgewerkt tijdens een bijeenkomst woensdag in het Heer Hendrikhuis.