De inmiddels ook vijftigjarige burgemeester van Goes Margo Mulder (rechts) maakt een selfie aan de ontbijttafel voor vijftigjarigen in buurthuis De Spinne.
Volledig scherm
PREMIUM
De inmiddels ook vijftigjarige burgemeester van Goes Margo Mulder (rechts) maakt een selfie aan de ontbijttafel voor vijftigjarigen in buurthuis De Spinne. © Johan Van Der Heijden

50-jarigen ontbijten samen in jarige Goese Polder: ‘We hebben het van een weiland naar een woonwijk zien gaan’

GOES - Alle inwoners van de wijk Goese Polder die dit jaar hun 50ste verjaardag vieren, waren zaterdagmorgen uitgenodigd voor een gezamenlijk ontbijt. Omdat de wijk zelf 50 jaar bestaat werd in buurthuis De Spinne een ontbijt geserveerd. 

0 reacties

  1. Het huis van Ella staat te koop: ‘Een fantastische plek voor een natuurliefhebber’
    PREMIUM
    dag huis!

    Het huis van Ella staat te koop: ‘Een fantasti­sche plek voor een natuurlief­heb­ber’

    OUD-SABBINGE - Ella (74) woont aan de Prins Bernhardstraat in Oud-Sabbinge. Een voordeur heeft ze niet, dus je kondigt je komst aan door het belletje aan de poort te laten klingelen. In de pruimenboom voor het keukenraam halen koolmeesjes acrobatische toeren uit en als je aan de keukentafel zit, kijk je over het akkerland en een polderdijkje waar een enkeling z’n hond uitlaat. ,,Een heerlijke plek”, vindt Ella. Toch staat haar woning te koop.