Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

38-jarige gluurder aangehouden in Goes

GOES - Een 38-jarige man uit Goes is gisteren aangehouden omdat hij al langere tijd bij bewoners van de wijk Goes-Oost naar binnen aan het gluren was. 

De afgelopen maanden waren er al diverse meldingen binnengekomen over een man die bij woningen naar binnen aan het gluren was. De man bleek vooral in de avonduren actief in de wijk Goes-Oost. Daarbij beklom hij zelfs daken om een beter zicht te krijgen. 

 Afgelopen woensdag werd de 38-jarige man uit Goes zelfs op heterdaad betrapt door een buurtbewoner. Maar toen wist de verdachte te ontsnappen. 

Dankzij de verklaring van de buurtbewoner had de politie een signalement van de gluurder. Daardoor kon de man gisteren opnieuw op heterdaad betrapt worden. De 38-jarige Goesenaar is toen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De verdachte werkt volledig mee aan het onderzoek van de politie. De man krijgt ook hulp aangeboden. Na verhoor is hij weer op vrije voeten gesteld. 

 1. Paerehat durft het wél aan, alsnog afgeslankte optocht: ‘Alsof je naar een jeugdelftal kijkt terwijl je kaarten had voor Ajax’
  video

  Paerehat durft het wél aan, alsnog afgeslank­te optocht: ‘Alsof je naar een jeugdelf­tal kijkt terwijl je kaarten had voor Ajax’

  ‘s-Heerenhoek - Terwijl Sas van Gent de optocht verplaatst, durft ‘s-Heerenhoek het wél aan. Paerehat gaat het feestje niet afblazen. Van uur tot uur houden ze het weerbericht in de gaten. Als blijkt dat de wind niet gaat liggen, besluit carnavalsvereniging De Koenkelpot op het laatste moment alsnog alle grote wagens te schrappen. ,,Het voelt alsof je naar een jeugdelftal kijkt, terwijl je kaarten had voor Ajax”, zegt toeschouwer Rinus.
 2. Een feestje met een zwart randje in Kwadendamme: ‘Het voelt een beetje alsof alles voor niets is geweest’
  PREMIUM
  VIDEO

  Een feestje met een zwart randje in Kwadendam­me: ‘Het voelt een beetje alsof alles voor niets is geweest’

  KWADENDAMME - Naar dat ene moment kijken ze maanden uit. Het publiek in rijen langs de kant. Laten zien waar je vanaf elluf-elluf aan hebt gewerkt. Maar De Pikpot moest het zaterdag voor het eerst in de geschiedenis zonder carnavalsoptocht stellen. En geeft gemengde gevoelens. ,,Achteraf had het makkelijk gekund”, zegt Gert van de Plasse van bouwclub De Puut’n. ,,Zo hard waait het niet.”