Volledig scherm
© GinoPress BV

30-jarige man uit Hansweert komt om het leven bij aanrijding in Kapelle

update | videoKAPELLE - Bij een aanrijding op de Fleerbosseweg in Kapelle tussen een auto en een quad is zondagmiddag een man om het leven gekomen. Het overleden slachtoffer is een 30-jarige man uit Hansweert. Hij bestuurde op het moment van het ongeval, dat rond 15.10 uur plaatsvond, de quad. 

Ambulancepersoneel heeft op straat tevergeefs geprobeerd de man te reanimeren. De quad was eigendom van een vriend van het slachtoffer. Ze waren zondagmiddag een rondrit gaan maken. Het slachtoffer op een scooter en zijn vriend op zijn quad. Kort voor het ongeval verwisselden ze van voertuig. Bij die aanrijding die daarna ontstond was een auto betrokken bestuurd door een 19-jarige man uit Wemeldinge.

Onderzoek

Specialisten van het team Verkeer onderzoeken de toedracht van het ongeluk. Daarbij wordt ook de technische staat van de quad betrokken.

Getuigen van het ongeval worden opgeroepen om zich bij de politie te melden via 0900-8844.

  1. Andere locatie voor brandweerkazerne Heinkenszand lijkt uitgesloten, ondanks protest
    PREMIUM

    Andere locatie voor brandweer­ka­zer­ne Heinkens­zand lijkt uitgeslo­ten, ondanks protest

    HEINKENSZAND - Slikken of stikken. Dat gevoel overheerst bij bewoners van de Hoefbladstraat en Clara’s Pad in Heinkenszand. Een bewonersbijeenkomst afgelopen dinsdagavond heeft de onrust rondom de komst van een nieuwe brandweerkazerne in hun ‘achtertuin’ niet kunnen wegnemen. Omwonende Kim van Sabben: ,,Het kwam op ons over alsof al voor 99,9 procent zeker is dat de kazerne er komt.”