Volledig scherm
PREMIUM
Adrie van der Poel (met oranje muts) kreeg dinsdag bij de parcoursopbouw voor zijn eigen Grote Prijs veldrijden in Hoogerheide hulp van de sjouwende gedeputeerde Christophe van der Maat. © Pix4Profs/Tonny Presser

Zwoegen onder toeziend oog van meesterbouwer Adrie van der Poel

HOOGERHEIDE - Bij de opbouw voor zijn eigen Grote Prijs kreeg parcoursbouwer Adrie van der Poel dinsdag hulp uit onverwachte hoek op de witte Brabantse Wal.

Schouder aan schouder leunen de broers Jacques en Adrie van der Poel vol op een elektrische grondboor die grommend gaten maakt in de bevroren bult bij de Scheldeweg. Is de holte diep genoeg, dan stopt Adrie er een houten paal in. En staat er een rijtje, dan zet de oud-wereldkampioen de hekken op hun juiste plek.

  1. Voorstellingen Bontgemaauw: Plaatselijk talent scoort

    Voorstel­lin­gen Bontge­maauw: Plaatse­lijk talent scoort

    ZEVENBERGEN - Vijf voorstellingen Bontgemaauw met het pakkende thema 'Medisch Centrum Z' hebben laten zien wat een talent er rondloopt. De Zevenbergse carnavals revue - die afwisselend en met momenten sprankelend was - heeft het publiek weer laten genieten. Actuele thema's kwamen in vlot tempo langs, woordgrappen en recente gebeurtenissen passeerden de revue. Waar enkele artiesten in hun rol groeiden, wisten anderen alle dagen een hoog niveau te halen. Na zoveel voorstellingen zat er bij de cast de stemming goed in.