Zelfs de cellen gaan de verhuur in. En daar gaat vastgoedbeheerder Boy van der Velde (rechts) voor zorgen. Links naast hem Bart van Loenhout, vastgoedmanager bij de gemeente Bergen op Zoom.
Volledig scherm
PREMIUM
Zelfs de cellen gaan de verhuur in. En daar gaat vastgoedbeheerder Boy van der Velde (rechts) voor zorgen. Links naast hem Bart van Loenhout, vastgoedmanager bij de gemeente Bergen op Zoom. © peter van trijen/pix4profs

Zelfs de cellen van dit voormalige politiekantoor gaan de verhuur in: ‘Ideale escape room?’

BERGEN OP ZOOM - Het is misschien wel dé ideale escape room. In het voormalige politiekantoor aan de Jacob Obrechtlaan in Bergen op Zoom raak je zonder plattegrond compleet het spoor bijster. Zolang de gemeente nog geen nieuwe eigenaar heeft gevonden, gaan zelfs de cellen in de tijdelijke verhuur.

  1. Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezenhof Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezen­hof Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Hij staat er zelfverzekerd bij, de linkerhand in de zij en de toeschouwer aankijkend. Militair gouverneur Louis de la Kethulle is terug in Bergen op Zoom, als schilderij dat wordt toegeschreven aan een navolger van de Utrechtse portretschilder Paulus Moreelse. Aangekocht door de Vrienden van het Markiezenhof en zondagochtend in een volle Hofzaal uit de bijbehorende kist bevrijd.