Een grote kluit kinderen kreeg deze week een fijne vakantieweek aangeboden in Huijbergen. Naast spelletjes werd er geknutseld en was er in de sporthal een grote stormbaan opgezet.
Volledig scherm
Een grote kluit kinderen kreeg deze week een fijne vakantieweek aangeboden in Huijbergen. Naast spelletjes werd er geknutseld en was er in de sporthal een grote stormbaan opgezet. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Yes, vakantie! Racen over de stormbaan en shirtjes versieren bij Huijbergse kindervakantieweek

HUIJBERGEN - Woensdagochtend ging de kindervakantieweek in Huijbergen van start. Of beter gezegd, een halve week. Vorig jaar kon door corona de vakantieweek niet doorgaan, dit jaar heeft de organisatie met drie dagen de draad voorzichtig weer opgepakt. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.