Volledig scherm
PREMIUM
Aanlijnen in het bos, luidt het credo. Je weet immers maar nooit hoe een hond een haas vangt. © Jeroen Roth

Welke van deze drie soorten hondenbezitters ben jij?

boswachterscolumnAls de boswachter niet in functie is, hoort hij weleens wat. Bij de dierenarts bijvoorbeeld van een hondenbezitter met eigen regels.

Soort 1

Hondenbezitters in het bos kun je grofweg opdelen in drie categorieën. De eerste groep zijn respectvolle hondenbezitters. Zij houden zich netjes aan de geldende openstellingsregels. Ze genieten van hun wandeling en worden doorgaans vriendelijk bejegend door andere wandelaars. Soms zien ze een eekhoorn het pad over huppelen of een soezende ree in de zon. Deze dieren weten dat een aangelijnde hond geen gevaar is.

  1. Voorstellingen Bontgemaauw: Plaatselijk talent scoort

    Voorstel­lin­gen Bontge­maauw: Plaatse­lijk talent scoort

    ZEVENBERGEN - Vijf voorstellingen Bontgemaauw met het pakkende thema 'Medisch Centrum Z' hebben laten zien wat een talent er rondloopt. De Zevenbergse carnavals revue - die afwisselend en met momenten sprankelend was - heeft het publiek weer laten genieten. Actuele thema's kwamen in vlot tempo langs, woordgrappen en recente gebeurtenissen passeerden de revue. Waar enkele artiesten in hun rol groeiden, wisten anderen alle dagen een hoog niveau te halen. Na zoveel voorstellingen zat er bij de cast de stemming goed in.