SC Welberg heeft volop maatregelen getroffen zodat de wedstrijd tegen VV Steenbergen zaterdag door kan gaan. Toch komt het ook aan op het verstand van de toeschouwers, zegt secretaris Gideon Tunders.
Volledig scherm
SC Welberg heeft volop maatregelen getroffen zodat de wedstrijd tegen VV Steenbergen zaterdag door kan gaan. Toch komt het ook aan op het verstand van de toeschouwers, zegt secretaris Gideon Tunders. © SC Welberg

Welberg tegen Steenbergen, een historisch moment in alle opzichten

WELBERG - Het nieuwe voetbalseizoen is als een onvoorspelbare dribbel langs corona. Toch durft het eerste elftal van SC Welberg het zaterdag aan. De club neemt het, in een coronaveilige wedstrijd, op tegen VV Steenbergen. Een uniek moment in meerdere opzichten. Het is de eerste wedstrijd na de virusuitbraak. En niet eerder namen beide clubs het tegen elkaar op. 

  1. Vastenavend 2021 in de maak: ‘We bereiden een unieke, veilige 11-11-viering voor’
    PREMIUM

    Vastena­vend 2021 in de maak: ‘We bereiden een unieke, veilige 11-11-vie­ring voor’

    BERGEN OP ZOOM - Hoe gaat de Vastenavend 2021 eruit zien? Die vraag houdt vele Krabben bezig. Vanwege corona en de maatregelen die daarbij horen zal het leutfeest sowieso anders zijn dan Bergenaren gewend zijn. ,,Maar er is Vastenavend”, zegt voorzitter Bas van Oevelen van de Stichting Vastenavend. ,,We bereiden een unieke, veilige 11-11-viering voor, want we hebben als het goed is een ‘nuuwe n’Òògeid’.”