Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Vrouwen mishandelen portiers in Bergen op Zoom, politie vindt taser

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft zaterdagnacht twee vrouwen uit Bergen op Zoom aangehouden. Het duo zou twee portiers in een kroeg aan de Grote Markt in Bergen op Zoom hebben mishandeld. De portiers deden aangifte tegen de vrouwen, die 25 en 30 jaar oud zijn.

Twee groepen mensen kregen ruzie in een café, waarna de mishandeling 'waarschijnlijk volgde', meldt de politie. Toen de bewakers de twee vechtende groepen uit elkaar wilden halen, sloegen en knepen de dames in kwestie de bewakers in hun gezicht. Daardoor raakten beide portiers lichtgewond. Een ambulance kwam ter plaatse, waarna de slachtoffers in de ziekenwagen nagekeken worden. Zij hoefden uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Beide vrouwen zijn aangehouden en zitten vast. Bij een van de twee daders werd een taser aangetroffen. 

  1. Leerling die kluisje voor vuurwerkbom openhield wil op school blijven, maar rechter oordeelt anders
    PREMIUM

    Leerling die kluisje voor vuurwerk­bom openhield wil op school blijven, maar rechter oordeelt anders

    BERGEN OP ZOOM - Een geschorste leerling van 't Rijks heeft via een kort geding geprobeerd op de Bergse scholengemeenschap te blijven. Hij is samen met twee schoolgenoten geschorst voor het vuurwerkincident op 25 november vorig jaar. De rechter oordeelt na bestudering van camerabeelden echter dat de school hem terecht heeft geschorst en overgeplaatst naar een andere onderwijsinstelling.