Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Vrouw bewoont illegaal pand Heerlesebaan, eigenaar vecht dwangsom van 10.000 euro aan

BERGEN OP ZOOM - Laurus Koole, de eigenaar van Heerlesebaan 4 in Bergen op Zoom, is het oneens met een dwangsom van 10.000 euro die door de gemeente is opgelegd. Reden om deze 'boete' aan te vechten bij de commissie Bezwaarschriften.

Koole wil op deze plek, waar voorheen een glastuinbouwbedrijf was gevestigd, een nieuw huis en vier ruimte-voor-ruimte-woningen neerzetten. Het gaat om een huis in de vorm van een langgevelboerderij en vier woningen met ongeveer duizend kubieke meter inhoud die de uitstraling krijgen van bijgebouwen/schuren. Zo ontstaat bebouwing met een landelijke karakter, een soort boerenerf.

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.