Volledig scherm
PREMIUM
NVS - Vivoo. © Pix4Profs / Joris Knapen

Voetbalclub Vivoo in Huijbergen moet wachten op plannen gemeente

HUIJBERGEN - Voetbalvereniging Vivoo in Huijbergen voelt zich buitenspel gezet door de gemeente Woensdrecht. De club zit op een te krap, verouderd sportpark. En zo lang de gemeente geen helderheid geeft over de toekomst van die locatie, blijft dat zo.

De gemeente heeft eerder beloofd dat het sportpark aan De Veenbes in Huijbergen uitgebreid of vernieuwd zou worden. ,,We hebben een verouderd sportpark, dat veel te klein is voor onze vereniging'', zegt Vivoo-voorzitter Robbert Klaassen. ,,Ons trainingsveld met kunstgras is versleten en we hebben maar één wedstrijdveld, dat ook aan vervanging toe is. Verlichting en lichtmasten zijn gevaarlijk en slecht, en de kleedkamers, opslagruimte en bestuurskamer zijn aan het einde van hun levensduur.’’

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.