Net voor het zomerreces kreeg het Woensdrechtse college van burgemeester en wethouders van de oppositie een motie van afkeuring aan de broek vanwege het financiële tekort over 2019. De motie werd echter weggestemd.
Volledig scherm
Net voor het zomerreces kreeg het Woensdrechtse college van burgemeester en wethouders van de oppositie een motie van afkeuring aan de broek vanwege het financiële tekort over 2019. De motie werd echter weggestemd. © archieffoto Peter de Brie

Tik op de vingers om tekort van 2,2 miljoen roept irritatie op in Woensdrecht

HOOGERHEIDE - Met ruim 2,2 miljoen euro tekort is donderdagavond de jaarrekening 2019 van de gemeente Woensdrecht vastgesteld. Dit verlies had nooit zo uit de hand mogen lopen, stelde de oppositie kritisch.

  1. Zo gaat het er aan toe bij de tijdelijke teststraat in Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Zo gaat het er aan toe bij de tijdelijke teststraat in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - In de brandende zon staan zo’n tien auto’s te wachten op het terrein naast de Bergse moskee aan de Wattweg. Naast elkaar opgesteld, de airco staat aan. Als ze aan de beurt zijn, rijden ze naar de eerste witte tent waar medewerkers van de GGD ze registreren op basis van hun BSN-nummer. Vervolgens mogen de Bergenaren door naar de tweede tent, waar een monster wordt afgenomen: eentje in de keel en eentje in de neus. Een fijn gevoel? Niet heel erg, maar het is nodig.