Netbeheerder TenneT wil een nieuw hoogspanningsstation bouwen in de gemeente Bergen op Zoom. Gezocht wordt naar een geschikte locatie nabij de 380kV-aansluiting in de Auvergnepolder bij Halsteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Netbeheerder TenneT wil een nieuw hoogspanningsstation bouwen in de gemeente Bergen op Zoom. Gezocht wordt naar een geschikte locatie nabij de 380kV-aansluiting in de Auvergnepolder bij Halsteren. © archieffoto BN DeStem

TenneT wil nieuw hoogspanningsstation bouwen in Bergen op Zoom

HALSTEREN - Vanwege krapte op het elektriciteitsnet wil netbeheerder TenneT een nieuw hoogspanningsstation bouwen in de gemeente Bergen op Zoom. Vanwege de benodigde 380kV-aansluiting wordt een plek gezocht nabij de bestaande verbinding in de Auvergnepolder bij Halsteren. In februari of maart start de inspraak.

 1. Brutale dief van portemonnee hoogbejaarde vrouw (90) rent recht op Rik af: 'Schandalig dat iemand zoiets doet’
  PREMIUM

  Brutale dief van portemon­nee hoogbejaar­de vrouw (90) rent recht op Rik af: 'Schandalig dat iemand zoiets doet’

  BERGEN OP ZOOM - Rik van der Borght (20) ziet maandag hoe een 90-jarige Bergse vrouw op klaarlichte dag brutaal wordt beroofd en houdt de dief vlak daarna zonder aarzelen aan. Hij hoefde daar niet veel voor te doen, want ze rende recht op hem af. Wel is hij nog goed ziek van wat hij haar had zien doen: ,,Het is schandalig dat iemand een oude dame op die manier behandelt.”
 1. Willy is boos: voorraadkast 'nemen of geven' is geplunderd
  Play

  Willy is boos: voorraad­kast 'nemen of geven' is geplunderd

 2. Gratis kip, friet en drank voor vaccinprikkers
  Play

  Gratis kip, friet en drank voor vaccinprik­kers