Volledig scherm
PREMIUM
Het politiebureau in Bergen op Zoom staat te koop © Stadsmakelaar Bergen op Zoom

Te koop: politiebureau Bergen op Zoom. Vraagprijs 2,1 miljoen euro

BERGEN OP ZOOM - Te koop: een politiebureau. Bouwjaar 1990. Vraagprijs: 2,1 miljoen euro. Kosten koper welteverstaan. Beschikbaar: op niet al te lange termijn. Meer precies: zodra het nieuwe bureau aan de Zuid-Oostsingel open gaat. Dat is bijna klaar. Verkoper: de gemeente Bergen op Zoom.

Wie interesse heeft voor het markante pand aan de kruising van Jacob Obrechtlaan en Erasmuslaan moet over de nodige centen beschikken. Voor de koop en een verbouwing van het gebouw dat op zo’n 5000 vierkante meter grond staat. Maar de aspirantkoper moet ook met een goed idee komen. Voor een nieuwe bestemming. ,,Een onderscheidend concept.” Daar zit de gemeente net zo goed om te springen als de poen. Sterker nog dat idee voor wat er kan met het pand, hoe het opnieuw ingevuld kan worden, telt net zo hard mee als het bod.

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.