De Woensdrechtse Liesbeth van Kerkhof heeft na 37 jaar haar EBC Taleninstituut in Bergen op Zoom verkocht. ‘Ik ben dankbaar voor de mensen met wie ik mocht werken en de mooie herinneringen aan alle cursisten.
Volledig scherm
PREMIUM
De Woensdrechtse Liesbeth van Kerkhof heeft na 37 jaar haar EBC Taleninstituut in Bergen op Zoom verkocht. ‘Ik ben dankbaar voor de mensen met wie ik mocht werken en de mooie herinneringen aan alle cursisten. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Taalles aan directeur, monteur of voetbalprof: ‘Dit is echt dé Pierre van Hooijdonk’, maar nu verlaat Liesbeth EBC

BERGEN OP ZOOM/WOENSDRECHT - Zo'n 37 jaar ontving Liesbeth van Kerkhof (66) bij haar EBC Taleninstituut in Bergen op Zoom klanten van allerlei pluimage. Maar nu lonkt het pensioen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.