Volledig scherm
't Cromwiel in Steenbergen. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

't Cromwiel in Steenbergen komt in andere handen

TILBURG - Zes sporthallen en zwembaden in Brabant hebben een andere eigenaar gekregen. De voormalige eigenaar, Hydra Sport BV, is overgenomen door Optisport uit Tilburg. 

Het gaat in Brabant om zwembad De Albatros in Eersel, Eikenburg in Eindhoven, De Berkt in Veldhoven, Sporthuis Reusel,  ontmoetingscentrum 't Cromwiel in Steenbergen en de Frankenhal in Goirle. 

Volgens Optisport verandert er voor de gasten van de gebouwen niets. Wel krijgen ze de ‘Optisport-uitstraling'. Wat dat precies inhoudt vermeldt het bedrijf niet in haar persbericht. Met deze overname heeft het Tilburgse bedrijf nu naar eigen zeggen bijna 350 accommodaties in beheer. 

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.