Volledig scherm
PREMIUM
Met Supersum wordt 75 jaar bevrijding in Bergen op Zoom gevierd. © Stichting de Vierschaar

‘Supersum is grootste openluchtspektakel in Bergen op Zoom’

BERGEN OP ZOOM - Het gaat goed met de kaartverkoop van openluchtspektakel Supersum. Twee voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht en de andere zeven voorstellingen zijn vergevorderd, vertelt woordvoerder Henk Boot van De Vierschaar. Er is in totaal plek voor 11.700 mensen, 1300 per voorstelling.

De laatste voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Zo worden de drie overdekte tribunes op het moment gebouwd op de Waterschans. Maar ook daaromheen gebeurt van alles. Zo komt er bijvoorbeeld tijdelijk een pontonbrug over het kanaal rondom het fort. ,,Die brug is bedoeld voor mensen die hun auto’s parkeren bij een van de twee terreinen eromheen. We willen niet dat ze heel erg om moeten lopen. Met deze noodbrug, komen ze direct uit bij het loket waar ze hun kaartje moeten laten zien”, legt Boot uit.

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.