Volledig scherm
. © Thinkstock

Stopteken vanwege kapotte koplamp: Bergenaar (33) heeft drugs in auto liggen

BERGEN OP ZOOM - Een kapotte koplamp van een auto leidde in de nacht van maandag op dinsdag tot de aanhouding van een 33-jarige man in Bergen op Zoom. De Bergenaar bleek namelijk amfetamine, hasj en hennep bij zich te hebben. Dat meldt de politie.

Agenten hadden rond 2.00 uur de man een stopteken gegeven vanwege de kapotte lamp. Dat gebeurde op de Laan van Reimerswaal. Zij roken dat er een henneplucht uit de auto kwam. Zij keken in de auto en vonden de drugs. Het ging om een kleine hoeveelheid. 

De Bergenaar moest een speekseltest ondergaan. Hij was onder invloed van amfetamine en THC. Een GGD-arts heeft bloed afgenomen van de man. Het bloed wordt onderzocht. De officier van justitie bekijkt later welke maatregelen tegen de man worden genomen.

De man legde een verklaring af op het politiebureau waarna hij weer op vrije voeten kwam.

 1. Missionaris Jan van Aert (84) uit Huijbergen is een beroemdheid in Taiwan
  PREMIUM
  Interview

  Missiona­ris Jan van Aert (84) uit Huijbergen is een beroemd­heid in Taiwan

  HUIJBERGEN - Aan de thee in het broederhuis van Huijbergen schiet Jan van Aert (84) vol. Na een verblijf van 57 jaar op Taiwanese bodem is de laatste Nederlandse lazarist weer thuis. Maar wat is thuis als je zo lang weg was van je geboortegrond? Jan heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Dankbaarheid en heimwee vechten om voorrang. ,,Na al die jaren voelt hij zich meer Chinees dan Nederlander. Zijn hart ligt in Taiwan.”
 2. Vizier op de toekomst of beeld op zwart: contrast in Eventum is enorm
  PREMIUM

  Vizier op de toekomst of beeld op zwart: contrast in Eventum is enorm

  BERGEN OP ZOOM - Zoals elke technicus van ZuidWest TV, elke decorbouwer van het Facilitair Bedrijf en ook elke tv-student of -docent van Curio in Eventum zal bevestigen; perspectief is alles. Het contrast kon zaterdag tijdens de open dag van het gloednieuwe complex aan de Dr. Ir. van Veenweg haast niet scherper. Want waar Curio en ZuidWest hun lenzen vol goede moed op de toekomst richten, gaat bij het Facilitair Bedrijf het beeld op zwart.