Volledig scherm
PREMIUM
Anneke Jongeneelen, regisseur van Flowjob: ,,We willen een maatschappelijk gesprek op gang brengen.” © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Steenbergse maakte YouTube-serie: ‘We proberen wat schroom rond seks weg te nemen’

STEENBERGEN/BRUSSEL - Anneke Jongeneelen, opgegroeid in Steenbergen, regisseert voor Studio Brussel de online serie ‘Flowjob’: eerlijke gesprekken over seks. ,,In Vlaanderen wordt minder open over dit soort thema’s gepraat.’'

Hoe is het om een trio te hebben? Windt dirty talk je op? En hoe belangrijk is de grootte van een penis voor een vrouw? Het zijn onderwerpen die terugkomen in de vijfdelige serie Flowjob, te bekijken via het YouTube-kanaal van radiozender Studio Brussel. De serie is geregisseerd door de 25-jarige Anneke Jongeneelen, die opgroeide in Steenbergen, maar inmiddels alweer jaren in Brussel woont en werkt. Ze wil met de serie een maatschappelijk gesprek in Vlaanderen op gang brengen.

 1. Vizier op de toekomst of beeld op zwart: contrast in Eventum is enorm
  PREMIUM

  Vizier op de toekomst of beeld op zwart: contrast in Eventum is enorm

  Zoals elke technicus van ZuidWest TV, elke decorbouwer van het Facilitair Bedrijf en ook elke tv-student of -docent van Curio in Eventum zal bevestigen; perspectief is alles. Het contrast kon zaterdag tijdens de open dag van het gloednieuwe complex aan de Dr. Ir. van Veenweg haast niet scherper. Want waar Curio en ZuidWest hun lenzen vol goede moed op de toekomst richten, gaat bij het Facilitair Bedrijf het beeld op zwart.
 2. Personeel
  Van het land

  Personeel

  BERGEN OP ZOOM - September is altijd een drukke maand op het bedrijf. Al het oogstwerk komt tegelijkertijd en dat kan ook niet wachten. Mis je één dag met de snij- en spekbonenpluk? Dan zijn ze te groot en te dik. En blijven de appels te lang hangen, dan zijn ze overrijp en niet lekker meer. Nu lijkt dat alles simpel en ik kan me voorstellen dat je zegt: dan pluk je toch gewoon de appels en de bonen? Maar ondertussen moet ook dagelijks de suikermaïs, de bramen, de venkel, koolrabi, sla, pompoenen, peren en ga zo maar door worden geoogst.