Volledig scherm
PREMIUM
De Sluitingsprijs Putte-Kapellen, hier in 2018 met Mathieu van der Poel die zich naar de start bij de grens begeeft, is gered. Ondernemer Ben Simons uit Berendrecht neemt de organisatie over van Golazo, dus gaat de koers op dinsdag 15 oktober aanstaande gewoon door. © Pix4Profs/Tonny Presser

Sluitingsprijs Putte-Kapellen alsnog gered

PUTTE - De Sluitingsprijs Putte-Kapellen is gered: Golazo Sports draagt de profkoers over aan ondernemer Ben Simons uit Berendrecht, die ook de Schaal Sels organiseert. Zo kan de slotwedstrijd van het wegseizoen dinsdag 15 oktober toch doorgaan op de Belgisch-Nederlandse grens, voor de 86e keer.

Boven de Sluitingsprijs pakten zich recent donkere wolken samen toen de gemeenten Kapellen en Stabroek hun financiële bijdrage aan Golazo niet wensten te verdrievoudigen. Daarop zocht Golazo een partij om de koers over te nemen.

  1. Leerling die kluisje voor vuurwerkbom openhield wil op school blijven, maar rechter oordeelt anders
    PREMIUM

    Leerling die kluisje voor vuurwerk­bom openhield wil op school blijven, maar rechter oordeelt anders

    BERGEN OP ZOOM - Een geschorste leerling van 't Rijks heeft via een kort geding geprobeerd op de Bergse scholengemeenschap te blijven. Hij is samen met twee schoolgenoten geschorst voor het vuurwerkincident op 25 november vorig jaar. De rechter oordeelt na bestudering van camerabeelden echter dat de school hem terecht heeft geschorst en overgeplaatst naar een andere onderwijsinstelling.