Volledig scherm
PREMIUM
In 2019 wordt de Scheldeweg, de entree van Hoogerheide, heringericht met veel groen, aan weerszijden een fietspad met tweerichtingsverkeer, opstelstroken en parkeervakken voor auto's. © Gemeente Woensdrecht

Scheldeweg bij Hoogerheide krijgt toch dubbel fietspad aan weerskanten

HOOGERHEIDE - De Scheldeweg in Hoogerheide krijgt bij de herinrichting nu toch fietspaden met tweerichtingsverkeer aan beide zijden.

Het eerste ontwerp kreeg kritiek van politiek en publiek. Hun vrees: fietsers die nu heen en weer rijden via de Antwerpsestraatweg - de oostelijke parallelweg - zouden het geplande eenrichtingsverkeer aldaar negeren of gevaar lopen bij de oversteek naar een nieuw aan te leggen fietspad aan de westkant.

  1. Dream Theater-gitarist John Petrucci naar Bergen op Zoom voor prestigieuze gitaarprijs: ‘Weer heel bijzonder’
    PREMIUM

    Dream Theater-gitarist John Petrucci naar Bergen op Zoom voor prestigieu­ze gitaar­prijs: ‘Weer heel bijzonder’

    BERGEN OP ZOOM - Zo complex als de gitaarriffs bij zijn band Dream Theater zijn, zo simpel was de keuze voor John Petrucci als de volgende winnaar van de prestigieuze Sena Performers European Guitar Award. Petrucci (51) komt die oeuvreprijs op maandag 24 juni persoonlijk ophalen. In Gebouw-T in Bergen op Zoom. En zeer waarschijnlijk mét andere Dream Theater-bandleden.