Tennisvereniging De Meet in Ossendrecht is de enige sportclub met een volledig geprivatiseerde accommodatie. Voor de overige elf sportparken in de gemeente Woensdrecht is jaarlijks een onderhoudsbudget met 2,2 ton nodig.
Volledig scherm
Tennisvereniging De Meet in Ossendrecht is de enige sportclub met een volledig geprivatiseerde accommodatie. Voor de overige elf sportparken in de gemeente Woensdrecht is jaarlijks een onderhoudsbudget met 2,2 ton nodig. © archieffoto Tonny Presser

Ruim 2,2 miljoen voor onderhoud sportparken Woensdrecht in tien jaar: ‘Sporten cruciaal voor gezondheid en sociale binding’

HOOGERHEIDE - Om elf sportparken in haar vijf kernen te onderhouden en renoveren trekt de gemeente Woensdrecht de komende tien jaar in totaal ruim 2,2 miljoen euro uit. Zonder eigen inzet van clubs en vrijwilligers zou dat bedrag nog een stuk hoger uitpakken.

 1. Schoenenwinkel Het Rode Laarsje stopt na meer dan een eeuw: ‘Schoenen zijn minder belangrijk geworden’
  PREMIUM

  Schoenen­win­kel Het Rode Laarsje stopt na meer dan een eeuw: ‘Schoenen zijn minder belangrijk geworden’

  BERGEN OP ZOOM - Na 108 jaar sluiten Harry en Jan Hamers schoenenwinkel het Rode Laarsje in de Wouwsestraat. Harry en Jan, de derde en vierde generatie in de zaak, laten dit met pijn in het hart weten. ,,Corona gaf het laatste zetje, maar het is een combinatie van vele factoren. Vroeger vonden mensen schoenen belangrijk. Nu maakt het niet uit wat je aan je voeten hebt.”
 1. Coronaregels? De ene houdt zich eraan, de ander niet meer
  Play

  Coronare­gels? De ene houdt zich eraan, de ander niet meer

 2. Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'
  Play

  Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'