Meneer Santhamoorthy kan nu met trots zeggen dat hij in flat Gageldonk woont. ,,Het is schitterend geworden en een stuk comfortabeler dankzij isolatie en dubbelglas."
Volledig scherm
PREMIUM
Meneer Santhamoorthy kan nu met trots zeggen dat hij in flat Gageldonk woont. ,,Het is schitterend geworden en een stuk comfortabeler dankzij isolatie en dubbelglas." © Pix4Profs/Tonny Presser

Renovatie flat Gageldonk zorgt dat bewoners weer naar elkaar omkijken: ‘Ik kende de buurvrouw niet’

Zijn onderburen kende meneer Santhamoorthy niet. Totdat de renovatie van flat Gageldonk aan de Populierlaan in Gageldonk-West begon. De grootschalige verbouwing heeft het sociale contact in de flat sterk verbeterd. Woningcorporatie Stadlander is daar nu zo enthousiast over dat het de werkwijze ook wil toepassen op andere (ver)bouwprojecten.