Viering van het Hoogste punt Paravicini : het Gastenhuis waar 22 ouderen met dementie een thuis gaan wonen, en de nieuwbouw van 28 huurappartementen.
Volledig scherm
Viering van het Hoogste punt Paravicini : het Gastenhuis waar 22 ouderen met dementie een thuis gaan wonen, en de nieuwbouw van 28 huurappartementen. © Pix4Profs/Tonny Presser

Paravicini bereikt hoogste punt: ‘Onze bewoners worden echte buren’

BERGEN OP ZOOM - Paravicini, het gebouw voor ouderen met dementie aan de Maskeplaats in de wijk Nieuwe Vesting, bereikte gisteren haar hoogste punt. ,,Hier worden onze bewoners echt buren, in plaats van dat ze ergens achteraf worden weggestopt”, zei Clasien Schakenraad van het Gastenhuis.

  1. Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Zangeres Julia Boschman uit Bergen op Zoom mag zich al één jaar een K3'tje noemen. Vlak voor ze de wedstrijd vorig jaar won, gaf ze een interview aan de Belgische tv-zender VTM. En datzelfde interview deed ze nu opnieuw, zoals in bovenstaande video te zien is. Van haar mooiste lichaamsdeel tot hoe vaak ze herkend wordt op straat: wat er is er zoal veranderd in het leven van Julia? ,,Dit is een harde wereld, maar gelukkig is mijn familie er altijd.”